Μια εβδομάδα στο Φαληράκι

Μια εβδομάδα στο Φαληράκι

 Eδω θα µπορούσατε να πάρετε µια γεύση από ένα γεµάτο πρόγραµµα µιας εβδοµάδας υπέροχων διακοπών στο Φαληράκι.
   Έχοντας κλείσει από την ιστοσελίδα µας τον χώρο διαµονής σας, διευκολύνετε το πρόγραµµα των διακοπών σας µε το µεταφορικό µέσο της αρεσκείας σας, µιας και η οδήγηση και ο προσανατολισµός στο νησί της Ρόδου είναι πανεύκολη διαδικασία.
     Φτάνοντας στο κατάλυµα σας προτείνουµε αµέσως να βρεθείτε στην κεντρική παραλία να κάνετε την πρώτη βουτιά σας απολαµβάνοντας άµεσα την ξεκούραση που µπορεί να σας προσφέρει η αλµυρά της θάλασσας του Αιγαίου, πράγµα που δεν θα πρέπει να λείπει από το καθηµερινό σας πρόγραµµα σας. Αφού χαλαρώσετε και νιώσετε τον ήλιο να σας καλωσορίζει στο νησί, απολαύστε το γεύµα σας σε ένα από τα εστιατόρια τις περιοχής µε ελληνικές γεύσεις που θα γεµίσουν τις µπαταρίες σας από τα θρεπτικά συστατικά της ελληνικής κουζίνας. Ένας περίπατος στους δρόµους µας θα σας πείσει αµέσως πως η επιλογή της περιοχής ήταν σοφή.
• Μια µίνι κρουαζιέρα την δεύτερη µέρα θα ήταν µια τέλεια επιλογή έτσι ώστε να δείτε µέσα από τη θάλασσα όλες τις διαθέσιµες παραλίες αλλά και τα θαλάσσια αξιοθέατα της ξηράς και του βυθού τις περιοχής για να τα επισκεφθείτε! Αν είστε λάτρεις του ψαρέµατος συνδυάστε µια κρουαζιέρα µε ψάρεµα, jigging ή υποβρύχιες ξεναγήσεις και ζήστε την εµπειρία !Αφού τελειώσει αυτή η µαγική πραγµατικά εµπειρία και έχετε κάνει το καθηµερινό µπάνιο σας σε ένα από τα Beach Bar τις περιοχής, δοκιµάστε τα δροσιστικά κοκτέιλ τους και δειπνήστε στα εστιατόρια της περιοχής µιας και για το βραδινό σας θα βρείτε επιλογές που δεν φαντάζεστε. Σίγουρα µετά από αυτή την µέρα µπορείτε να διασκεδάσετε µέχρι τις πρωινές ώρες απολαµβάνοντας την ξακουστή διασκέδαση του Φαληρακίου απολαµβάνοντας κάθε είδος µουσικής ,χορού και ποτού που σας ταιριάζει!
• Την Τρίτη µέρα µπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα της περιοχής όπως οι <<Πηγές Καλλιθέας>> οι οποίες πραγµατικά θα σας συναρπάσουν. Ένα αρχιτεκτονικό αριστούργηµα σε µια µαγική βραχώδη τοποθεσία που είναι αντικείµενο συζήτησης σε παγκόσµιο επίπεδο λόγω της γραφικότητας και της οµορφιάς του και αυτός ο λόγος στο παρελθόν προσέλκυσε πολλές µεγάλες κινηµατογραφικές εταιρίες που έχουν πραγµατοποιήσει αµέτρητες σκηνές ταινιών !
• Την επόµενη µέρα νοικιάστε ένα σκάφος µέσω της σελίδας µας και επισκεφτείτε τον κόλπο του <<Άντονι Κουίν>>όπου θα µπορέσετε να εντυπωσιαστείτε µε την εξωπραγµατική παραλία του, αλλά και τα µαγικά του σπήλαια. Μπαίνοντας µε το σκάφος στο εσωτερικό τους θα διαπιστώσετε και εσείς την µαγεία και τις φυσικές οµορφιές τους και θα καταλάβετε τι κάνει αυτόν τον κόλπο γνωστό σε όλο τον κόσµο και γιατί ηταν η µοναδική επιλογή για τα γυρίσµατα τις ταινίας «Τα Κανόνια του Ναβαρόνε» και του «Ζορµπά» καθώς και γιατί έκανε τον διάσηµο ηθοποιό να το αγαπήσει και να αγαπηθεί τόσο ώστε οι κάτοικοι να δώσουν στην περιοχή το όνοµα του. Η επίσκεψη στο έρηµο κάστρο είναι µια επιλογή που θα µπορούσατε να συνδυάσετε αυτήν την µέρα µιας και συνορεύει µε το Άντονι Κουίν !
• Την επόµενη µέρα απολαύστε τις ποικίλές δραστηριότητες. Υδάτινα πάρκα , θαλάσσια πάρκα, extreme sports, water sports,αναρριχήσεις, ιππασία και αλλά µπορούν να ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας ! Αν δεν είστε λάτρεις των sports επισκεφτείτε τα γραφικά µοναστήρια της περιοχής και µείνετε έκπληκτοι από την θαυµατουργή αύρα τους !Το βράδυ το shopping therapy θα ήταν ότι έπρεπε!
• Την έκτη µέρα προγραµµατίστε µια βόλτα στο νησί της Ρόδου µιας και βρίσκεστε στο καταλληλότερο γεωγραφικά σηµείο στο νησί για να βρίσκεστε σύντοµα σε όλα τα αξιοθέατα του. Η µεσαιωνική πόλη µε το <<Κάστρο των Ιπποτών>> η <<Κοιλάδα των Πεταλούδων>> η <<Ακρόπολη της Λίνδου>> είναι µερικά από µέρη που θα χαραχτούν στην µνήµη σας για πάντα !!!
• Την τελευταία µέρα επιλέξτε µετά τη θάλασσα, τα κέντρα αισθητικής και καλλωπισµού µας για να νοιώσετε την χαλάρωση και την ξεκούραση που σας πρόσφεραν οι διακοπές στο Φαληράκι! Οι αποσκευές στην επιστροφή σας θα είναι γεµάτες εµπειρίες, αναµνήσεις, εικόνες, γεύσεις, αρώµατα, ξεκούραση, χαρά και γέλιο. Ό,τι χρειάζεται δηλαδή για να έχουν οι διακοπές σας το όνοµα ” Φαληράκι, Ρόδος, Ελλάδα”.
 
Leave your comment