Ξενοδοχεία στο Φαληράκι

Ένας προορισμός παγκόσμιας κλάσης

Καταλύματα

Διαμονή στο Φαληράκι

Κάντε κράτηση του ξενοδοχείου σας online

το Φαληράκι είναι η πιο οργανωμένη περιοχή στο νησί της Ρόδου, όσο αφορά τη διαμονή.
Αριθμεί περισσότερες από 210 επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα των καταλυμάτων.
Η περιοχή έχει δυνατότητα να φιλοξενεί περίπου 40.000 επισκέπτες την ημέρα.
Στην περιοχή υπάρχουν 8 υπερπολυτελή ξενοδοχεία, που ανήκουν στην κατηγορία των 5 αστέρων με δυνατότητα φιλοξενίας περίπου 9.500 επισκεπτών. Τα ξενοδοχεία διαθέτουν παροχές που αγγίζουν τα όρια του εξωπραγματικού.
Με θέα το απέραντο γαλαζιο της Θάλασσας του Φαληρακίου και την παραλία του, η διαμονή σε ένα από αυτά τα ξενοδοχεία καλύπτει χωρίς υπερβολή κάθε επιθυμία του επισκέπτη.

Κάντε κράτηση μέσω Faliraki.com

19 ξενοδοχεία 4 αστέρων με δυνατότητα φιλοξενίας περίπου 16.500 χιλιάδων επισκεπτών βρίσκονται επίσης στο Φαληράκι. Η γνώμη μας είναι πως θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι στην παραπάνω κατηγορία αφού το επίπεδο τους είναι υψηλότερο από τα συνηθισμένα 4 αστέρων ξενοδοχεία ανα τον κόσμο.
Εστιατόρια κάθε γούστου, επιβλητικές πισίνες,
events, γυμναστήρια και spa με φόντο την μοναδική θέα στο Αιγαίο είναι μερικές μόνο από τις παροχές που σας προσφέρουν σε ανταγωνιστικές τιμές.
Στην περιοχή επίσης θα βρείτε 195 άλλα καταλύματα όπως ξενοδοχεία τριών αστέρων ενοικιαζόμενα δωμάτια, σουίτες, διαμερίσματα σπίτια και πολυτελείς βίλες με δυνατότητα φιλοξενίας περίπου 14.000 επισκεπτών.
Βρείτε στην ιστοσελίδα μας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για καθένα από αυτά με την αξιοπιστία που σας δίνει ένας επίσημος ταξιδιωτικός οδηγός.
Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, βρείτε τις παροχές που σας εξυπηρετούν και κάντε τις διακοπές που ονειρεύεστε.
Όλα τα καταλύματα του Φαληρακίου είναι εύκολα προσβάσιμα καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς κινούνται μπροστά ή κοντά τους όλο το 24ωρο. Επίσης πολλά από τα καταλύματα προσφέρουν μεταφορά στους επισκέπτες τους πράγμα που κάνει την επιλογή ακόμα πιο δελεαστική.