Για τον τέλειο γάμο.

Κάντε το γάμο σας μια αξέχαστη εμπειρία !

ΓΑΜΟΙ

Σχεδιάστε τον Γάμο των Ονείρων σας

Υπηρεσίες σχεδιασμού γάμων στο Φαληράκι

Στο νησί της Ρόδου πραγματοποιούνται κάθε καλοκαίρι πάνω από 10.000 γαμήλιες εκδηλώσεις.
Ζευγάρια από όλο το κόσμο επιλέγουν το νησί μας για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής τους. Ένας μεγάλος αριθμός από το σύνολο των γάμων αυτών πραγματοποιούνται στο Φαληράκι.
Τα μοναδικά εξωκλήσια του Φαληρακίου όπως οι Άγιοι απόστολοι, ο Προφήτης Ηλίας, η Αγία Σοφία και πολλά άλλα, τα οποία μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας, γίνονται πόλος έλξης των ζευγαριών από όλο τον κόσμο. Η γραφικότητά τους και οι υπέροχες τοποθεσίες τους κάνουν την τελετή ονειρική.
Πραγματοποιούνται επίσης και τελετές πάνω στο κύμα και στην χρυσαφένια αμμουδιά των παραλιών μας. Οι επιχειρήσεις  της περιοχής προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την πραγματοποίηση της δεξίωσής σας με υψηλά στάνταρ παροχών προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως το 80% των γάμων που διοργανώνονται  στο νησί  αναλαμβάνονται και  εκτελούνται από τους συνεργάτες μας.
Έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες διοργάνωσης γάμων που κοσμούν με τις υπηρεσίες τους τον τομέα. Οι κριτικές από τους ικανοποιημένους πελάτες τους θα σας πείσουν για του λόγου το αληθές.
Υπάρχουν πολλές επιλογές σε οποίο οικονομικό φάσμα και αν βρίσκεστε. Μπορούν να προσαρμόσουν τα θέλω σας στο δικό σας budget και να σας δώσουν το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.
Αν ο γάμος σας απαιτεί πολυτέλεια, είμαστε εδώ, αν πάλι αναζητάτε την απλότητα ή κάτι πιο παραδοσιακό πάλι είστε στο σωστό μέρος.
Επικοινωνήστε μαζί μας, περιγράψτε μας το όνειρο σας και αφήστε μας να το πραγματοποιήσουμε.
Εμπιστευτείτε μας για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής σας και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των συνεργατών μας. 
Το όνομά μας είναι η εγγύηση μας. 

ΓΑΜΟΙ

Αφήστε μας να οργανώσουμε το γάμο των ονείρων σας

Request Wedding Planning Information

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message