Ψωνίστε στο Φαληράκι.

Τα Ψώνια στο Φαληράκι είναι ψυχοθεραπεία

ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Όλα Υπάρχουν Εδώ

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αγορές της Ρόδου.

Στο Φαληράκι θα βρείτε μια από τις μεγαλύτερες αγορές εμπορικών καταστημάτων στο νησί της Ρόδου.
Πάνω από 120 εμπορικά καταστήματα βρίσκονται στην περιοχή. Καταστήματα ρουχισμού και beachwear θα ντύσουν τις διακοπές σας με στιλ. Στα χρυσοχοεία μας θα βρείτε κοσμήματα και αξεσουάρ σε τιμές που δεν θα συναντήσετε πουθενά. Προνόμια όπως το αφορολόγητο (tax free) κάνουν τις αγορές σας οικονομικά ακαταμάχητες.
Super markets υπάρχουν σε όλη την περιοχή για να εξυπηρετήσουν τις καθημερινές σας ανάγκες με υψηλή ποιότητα. Αγνά Ελληνικά προϊόντα δεσπόζουν στα ράφια τους και σας προτείνουμε να τα εξερευνήσετε και να τα προτιμήσετε. Καταστήματα με αξεσουάρ και σουβενίρ προτείνουν πρωτότυπα και ιδιαίτερα δώρα προς τους αγαπημένους σας προκαλώντας τους να σχεδιάσουν και αυτοί την επίσκεψη τους στην Ελλάδα και στο Φαληράκι.
Το Φαληράκι διαθέτει συνολικά 5 φαρμακεία για πιθανές ανάγκες σας, σίγουρα ένα βρίσκεται δίπλα σας. Καταστήματα που θα λατρέψουν τα παιδιά σας βρίσκονται τριγύρω. Παιδική ένδυση, παιχνίδια και καταστήματα θαλάσσιων αξεσουάρ θα βρείτε σε πολλά σημεία της περιοχής.

Μεγάλα Εμπορικά Event το 2020 στο Φαληράκι.

Εμπορικά events λαμβάνουν χώρα κάθε εβδομάδα και σας προτείνουμε να τα αναζητήσετε σε μια από τις επισκέψεις σας.
Η πρόσβαση στα καταστήματα είναι ιδιαίτερα εύκολη, όπου και αν βρίσκεστε μιας και οι συγκοινωνίες κινούνται ανάμεσα τους. Βρείτε στη ιστοσελίδα μας εκπτωτικά κουπόνια από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις και βγείτε κερδισμένοι.
Δείξτε το εκπτωτικό κουπόνι που θα αποκτήσετε από τη σελίδα μας και κάντε δική σας την έκπτωση που παρέχουν τα καταστήματά μας!