Φαγητό & ποτό στο Φαληράκι

Ένα γαστρονομικό ταξίδι ξεκίνα.

Εστίαση

Εστιατόρια

Για μια εμπειρία ζωής

Η ελληνική κουζίνα είναι ένας από τους λόγους που η Ελλάδα είναι ένας από τους πρώτους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο.
Με τα υψηλής ποιότητας, θρεπτικά και υγιεινά συστατικά της, προσφέρει χιλιάδες συνταγές θαλασσινών, κρεατικών ή ακόμα χορτοφάγων και
vegan. Αυτές την έχουν δίκαια κατατάξει σε μια από της κορυφαίες κουζίνες της διεθνούς γαστρονομίας.
Στο Φαληράκι υπάρχουν καταγεγραμμένες 114 επιχειρήσεις εστίασης.
Με την Ελληνική κουζίνα οδηγό τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν γεύσεις και αρώματα από κάθε γωνιά της χώρας.
Παραδοσιακά Ελληνικά εστιατόρια με κλασικές συνταγές κρεατικών και όχι μόνο θα σας μείνουν αξέχαστα.
Δημιουργικά εστιατόρια έχουν δυνατότητα να σας παρουσιάσουν την σύγχρονη εκδοχή της ελληνικής γαστρονομίας.

Τα Θαλασσινά στα καλύτερά τους.

Θαλασσινές γεύσεις και φρέσκα ψάρια μπορείτε να βρείτε σε αρκετά από αυτά μιας και το ψάρι με το Φαληράκι είναι σχεδόν συνώνυμα.
Street Food καταστήματα με burgers και snacks κάθε γούστου αλλά και με το παραδοσιακό ελληνικό σουβλάκι και τον γύρο στο μενού τους θα σας προσφέρουν την ελληνική εκδοχή του street food.
Καφέ και ζαχαροπλαστεία συμπληρώνουν το παζλ της εστίασης προσφέροντας σας παραδοσιακές ελληνικές πίτες και εδέσματα γλυκά ή αλμυρά που πραγματικά θα λατρέψετε.
Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και προσαρμοσμένες σε κάθε
budget.
Σε οποίο σημείο και αν βρίσκεστε ή σε όποια στάση λεωφορείου κατεβείτε, σίγουρα θα δείτε δίπλα σας ένα από τα καταπληκτικά εστιατόρια που είναι συνήθως οικογενειακές επιχειρήσεις. Τα εστιατόρια του Φαληρακίου είναι επίσης φιλικά προς οικογένειες και αρκετά από αυτά έχουν στην ιδιοκτησία τους παιδικές χαρές και παιχνίδια έτσι ώστε με ηρεμία να απολαύσετε το φαγητό σας ενώ τα παιδιά σας διασκεδάζουν στον ίδιο χώρο.