Δραστηριότητες στο Φαληράκι

Από καταδύσεις μέχρι ιππασία. Δεν υπάρχει ελεύθερη μέρα στο Φαληράκι.

ΔΡΑΣΗ

Δραστηριότητες στο Φαληράκι.

Για μια εμπειρία ζωής

Το Φαληράκι σηµαίνει δραστηριότητα! Εκτός από την ηλιοθεραπεία στον καυτό ήλιο ή την χαλάρωση κάτω από την σκιά µιας οµπρέλας στη ξαπλώστρα και το ασταµάτητο κολύµπι στα καταγάλανα νερά µας, µπορείτε ακόµα να βρείτε και να κάνετε κάθε είδους δραστηριότητα που επιθυµείτε. Δραστηριότητες όπως επίσκεψη στο υδάτινο πάρκο, στο αστεροσκοπείο, στο ενυδρείο, εκδροµή µε καγιάκ,scuba diving και οποιοδήποτε  extreme sports.Επίσης επιλογές όπως ενοικίαση ενός σκάφους, µια βόλτα µε αλεξίπτωτο, fishing trips όπως και µίνι κρουαζιέρες προς κάθε κατεύθυνση του νησιού, που προσφέρουν τα σύγχρονα αλλά και γραφικά σκάφη της περιοχής είναι µερικές από τις πολλές δραστηριότητες που µπορείτε να δοκιµάσετε.

Επίσης  κάθε είδους water sports είναι πλέον θεσμός στην περιοχή.

Δραστηριότητες για όλους


Υπάρχουν όμως και άλλες δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν αναμνήσεις που θα χαραχτούν στη μνήμη σας για πάντα.
Εξερευνήστε με σκάφος όλες τις παραλίες της περιοχής και γνωρίστε σημεία που δεν έχουν πρόσβαση από την ξηρά.
Σε ένα τρίωρο πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε τον κόλπο του Άντονι Κουίν, το Λαδικό και τα σπήλαια του Ερημοκάστρου δίπλα στην παραλία Τραγανού.
Ο καπετάνιοι και τα πληρώματα των σκαφών θα σας δείξουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει ελληνική φιλοξενία και ξεγνοιασιά.
Κολυμπήστε στα καταγάλανα νερά, επισκεφθείτε ιστορικά σπήλαια, ανεβείτε στα σκάφη με το γυάλινο πάτωμα και απολαύστε τον βυθό της θάλασσας.
Δοκιμάστε τα ντόπια φρούτα που θα σας προσφέρουν και τη δροσιά ενός αναψυκτικού ή μιας μπύρας που στις περισσότερες εκδρομές προσφέρεται χωρίς χρέωση.
Αν είστε λάτρεις του ψαρέματος ή θέλατε πάντα να ζήσετε μια τέτοια εμπειρία, οι επαγγελματίες ψαράδες της περιοχής σας την χαρίζουν απλόχερα.
Ψαρέψετε μόνοι σας ήη διδαχθείτε από τους ψαράδες τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να πιάσετε ένα ψάρι. Επιλέξτε ένα βραδινό ή ένα πολύ πρωινό ψάρεμα και δείτε πώς γίνεται το ψάρεμα με δίχτυα.
Αν είστε επαγγελματίας του είδους και θέλετε ένα πριβέ ψάρεμα για
jigging ή οτιδήποτε άλλο μη διστάσετε να το συζητήσετε με τους επαγγελματίες της περιοχής.